Tutustu myös teippaus- ja messupalveluihin »

Kasettivaunu – tilaihme moneen eri tarkoitukseen 

Kasettivaunu on Serafinan rekkojen lippulaiva. Sisätilat laajenevat tapahtumapaikoilla vaunun kyljistä aukeavien levikekasettien avulla. Vaunun rakenne on suunniteltu niin, että tapahtumapaikoilla tarvittavat kalusteet ja muut materiaalit voidaan kuljettaa vaunun levikekasettien sisällä. Tämä mahdollistaa nopean pystytyksen tapahtumapaikalla ja tehostaa toimintaa kiertueilla. Suurten ihmisjoukkojen liikkumista helpottaa 3 eri sisäänkäyntiä. Valaistus on suunniteltu tuote-esittelyjä ja näyttelyitä varten tehokkaaksi. Avaraa ja valoisaa vaikutelmaa lisää sähkölämmitteisillä laseilla varustettu kylkikasetti.

Vaunun katto nousee ylös muodostaen katetun kattoterassin. Terassille kulku tapahtuu vaunun sisällä olevia portaita pitkin. Tässä vaunussa on Roadshow-vaunumme lisäksi Pelastuslaitoksen hyväksymät portaat, jotka mahdollistavat kattoterassin käytön esimerkiksi messukeskuksien sisätiloissa.

Kasettivaunua on hyödynnetty esimerkiksi koulutustilana, VIP-keskuksena, kiertävänä näyttelynä, kabinetti- ja edustustilana, museona ja TV-studiona.

Ulkomitat kuljetusvalmiina
pituus: 13,6m
leveys: 2,6m
korkeus 4,2m

Ulkomitat avattuna
pituus: 13,6m
leveys: 7m
korkeus 6,5m

Sisämitat avattuna
ylätaso vetopöydän päällä: 10m2
alataso kasetit avattuna: 50m2

Teltta
pituus: 8m
leveys: 5m

Kattoterassi
pituus: 13,2m
leveys: 2,2m