Tutustu myös teippaus- ja messupalveluihin »

Usein kysyttyä


Kuinka pitkä on rekan pystytys/käyttöönottoaika tapahtumapaikalla?

Kasettivaunu on käyttövalmis n. 20-30 minuutin kuluttua tapahtumapaikalle saapumisesta riippuen hieman vaunun kalustuksesta. Saman verran kuluu aikaa myös tapahtuman päättymisestä liikkeellelähtöön.

Roadshow-vaunu on käyttövalmis 5-10 minuutin kuluttua sisältäen ulkomarkiisit, mutta ei teltan pystytystä. Sivuteltan pystyttämiseen ja pumenee n. 1h. Samoin purkamiseen.

Lavavaunu on käyttövalmis 10-15 minuutin kuluttua.

 

Kuinka monta ihmistä vaunuihin mahtuu?

Kasettivaunuun mahtuu luentotilaksi muutettuna n. 50 henkeä. Näyttelytilana vaunu vetää n. 20-30 henkeä, riippuen kalustuksesta. Vaunussa on mitattu neljässä tunnissa n. 1700 kävijää yleisötapahtumassa. Kattoterassi vetää väljästi n. 20-60 henkeä kalustuksesta ja tapahtumasta riippuen.

Roadshow-vaunuun mahtuu istumaan 24 henkeä vaunun vakiokalustukseen kuuluville sohville ja tuoleille. Luentotilaksi muutettuna vaunuun mahtuu n. 20 henkeä. Kattoterassille mahtuu n. 30-70 henkeä. Sivutelttaan mahtuu 60-100 henkeä kalustuksesta riippuen.

Lavavaunun lavalle sopii mukavasti bändi tai orkesteri. Pöytäpaikoiksi muutettuna vaunu vetää 28 henkeä sisätilat ja lava yhteenlaskettuna. Sivutelttaan mahtuu n. 20-30 henkeä kalustuksesta riippuen.

 

Millainen sähkönsyöttö tarvitaan?

Vaunumme vaativat voimavirtaa 16A (talvikäytössä kasettivaunu tarvitsee 32A).


Onko vaunuissa omaa generaattoria?

Vaunuissa ei ole omaa generaattoria, mutta vetoautossa on tarvittaessa 32A tuottava generaattori.

 

Kuinka vaunut voidaan kalustaa/sisustaa?

Kuvagallerioistamme löytyy hyviä esimerkkejä vaunujen sisustuksista eri käyttötarkoituksiin. Oikeastaan ainoat rajoittavat tekijät kalustamisessa ja sisustamisessa liittyvät käytettävissä olevaan budjettiin, kalusteiden liikuteltavuuteen ja kuljetuskestävyyteen sekä ihmisten määrän liikkumisen huomioimiseen. Omaamme pitkän kokemuksen rekkojen kalustamisessa sekä erilaisten messujen ja näyttelyiden rakentamisessa ja pystymme toteuttamaan toimivia ja katseen kestäviä ratkaisuja mitä erilaisimpiin tarpeisiin.

 

Löytyykö vaunuista WC?

Yhdessäkään vaunussa ei ole WC:tä. Tähän olemme päätyneet käytännön kokemuksen kautta hygieniasyistä. Yleisötapahtumissa on yleensä tapahtuman järjestäjän puolesta omat WC:t ja sellaiset voidaan hankkia myös vaunun yhteyteen ulkopuolelle.

 

Minkä hintaista vaunujen hyödyntäminen on tapahtumissa?

Kasettivaunu alkaen 800€/päivä + alv.

Roadshow-vaunu alkaen 700€/päivä + alv.

Lavavaunu alkaen 600€/päivä + alv.

Hinnoittelu tapahtuu kuitenkin aina tapahtumakohtaisesti.

 

Millainen on vaunujen oma valaistus?

Kaikissa vaunuissa on taatusti riittävän tehokas ja tarpeen mukaan muokattava monipuolinen valaistus spottivaloista ledilistoihin.

 

Kuinka vaunut pysyvät lämpimänä ulkoilmatilaisuuksissa?

Kasettivaunu pysyy lämpimänä tehokkaalla ilmanlämpöpumpulla, joka vastaa myös jäähdytyksestä kesällä. Lisäksi sivukasetin suuret lasipinnat ovat lämmitettäviä. Vaunussa on myös lattialämmitys.

Roadshow-vaunun ikkunat ovat lämmitettävät ja vaunussa on myös lattialämmitys.

Lavavaunun avonaisesta rakenteesta johtuen vaunun lämmitys hoidetaan puhaltimilla.

 

Löytyykö vaunuista keittiö?

Kaikkiin vaunuihin saadaan tarvittavat keittiökalusteet tarpeen mukaan keittoliesi poislukien. Vaunujen sisätilat eivät sovellu kuitenkaan paistamiseen tai muuhun ns. raskaan ruoan laittamiseen.

 

Onko pyörätuoleja käyttävät huomioitu vaunujen käyttöä suunniteltaessa?

Kaikkiin vaunuihin on mahdollista asentaa luiskat sisäänkäynteihin. Valitettavasti kattoterasseille pääsee vain portaita pitkin.

 

Millaisella AV-tekniikalla vaunut on varustettu?

Vaunut voidaan varustaa varsin rajattomasti asiakkaan tai meidän kalusteilla. Serafinalla on tarjota TV-näyttöjä useita eri kokoja (17’’, 22’’, 32’’ ,40’’, 42’’ ja 55”). 40-tuumaiset näytöt voidaan myös liittää yhdeksi kokonaisuudeksi tai kuvapinnaksi.

Lisäksi meiltä löytyy videotykki sekä ulkokäyttöön soveltuva langaton mikrofoni ja kaiuttimet. Internet-yhteydet järjestyvät nykyään lähes aina asiakkaan omien yhteyksien avulla.

 

Onko vaunuissa sivuteltat?

Roadshow-vaunussa ja lavavaunussa on sivuteltat.

 

Minkä värisiä vaunut ovat?

Kaikki vaunumme ovat oikealta väriltään valkoisia. Ulkoasu vaihtuu kuitenkin kätevästi oman teippaamomme avulla. Vaunuja hyödynnetään myös sellaisenaan valkoisina, jos näyttävälle teippaukselle ei ole tarvetta.